Top latest Five نوع فعالیت شرکت ها Urban news

سیال از میان درزها عبور می کند و سرعت و دمای بالا سبب تبخیر شدن آن می گردد.

پروانه جریان محوری برای دبی بالا و هد پایین و پروانه جریان مختلط برای ایجاد فشار و دبی متوسط به کار می رود.

افزایش فشار در مکش پمپ (به عنوان مثال در دیگ های بخار به دلیل بالا بودن دمای سیال برای جلوگیری از کاویتاسیون از تجهیزی به نام دی اریتور جهت ایجاد فشار مصنوعی قبل پمپ استفاده می کنند)

گروه مشاورین ارکیده با خدمات مشاوره رایگان در زمینه کسب و کار در ترکیه و سرمایه گذاری در این کشور همراه شما عزیزان می باشد.

این نوع از پمپ ها در دو نوع تک فاز و سه فاز و تک دور، دو دور، سه دور و چهار دور ساخته می شوند.

در این نوع پمپ ها انتقال انرژی به صورت پریودیک و دوره ای انجام شود. نیروی محرکه در این پمپ ها معمولا الکتروموتور می باشد. در این پمپ ها پیستون درون سیلندر بالا و پایین حرکت می کند. عملکرد این سیستم به این ترتیب است که در صورت حرکت پیستون به یک سمت، درون سیلندر مکش ایجاد می شود و سیال از دریچه به داخل حرکت می کند.

پمپ ها از نظر ورود سیال به پروانه به دو مدل تک مکشه و دو مکشه تقسیم می شوند. مشکل قابل توجه پمپ های تک مکشه، عدم تعادل هیدرولیکی محوری در آنها است.

شاید برای بسیاری از ایرانیان سرمایه گذار این موضوع اهمیت ویژه‌ای داشته باشد که با ثبت شرکت به شما اقامت یکساله اعطا می‌شود و بعد از پنج سال تمدید کردن این اقامت، نوع فعالیت شرکت ها به شما اقامت دائم اعطا می‌شود. یکی از مزایای مهم سرمایه گذاری در ترکیه در مقایسه با سایر بازارهای منطقه، این است که انجام امور تجاری و بازرگانی بدون محدودیت برای افراد حقیقی و حقوقی ایرانی وجود دارد.

اگر درون لوله ورودی پمپ آب و شیر ورودی پمپ، هوا باشد پمپ، آب را پمپاژ نمی کند و نیاز به هوا گیری دارد برای هواگیری درپوش هواگیری پمپ را باز کرده سپس داخل پمپ و لوله مکش را در چندین بار با آب پر کنید تا هوای داخل پمپ به طور کامل خالی شود، سپس درپوش هوا گیری را محکم ببندید.

پدیده کاویتاسیون در پمپ چیست؟ اگر در اثر تغییر فشار یا دما در سیال، فرآیند تشکیل و فروریزش حباب ایجاد شود، فشار منفی بالایی را به روی پروانه ایجاد می کند که به این پدیده کاویتاسیون یا حفره زایی می گویند. این پدیده سبب ایجاد خوردگی و صدا و ارتعاش در پمپ می شود.

 کاویتاسیون یا همان حفره‌زایی (با نام های دیگری همچون خوردگی، حباب‌زایی، حفره‌سازی، خلاءزایی) پدیده‌ای است که در آن کاهش فشار سیال نسبت به فشار جزئی بخار مایع (p_v) سبب تبخیر و ایجاد حباب‌هایی می شود. این حباب ها همراه آب از ناحیه کم فشار وارد ناحیه پر فشار می شوند و می ترکند (فروریزش می کنند).

این موضوع در انتخاب قالب شرکت و فعالیت شرکت موثر است. ما در این مطلب شما را با مهم‌ترین مسائل در خصوص موضوع فعالیت شرکت آشنا می‌کنیم.

این دسته از الکترو پمپ ها در دو نوع با واسطه (کوپلینگ) و اتاروم یا موتور خشک و بدون واسطه وجود دارند.

در این نوع پمپ ها یک پره محرک با حرکت دورانی، انرژی جنبشی را به فشار یا سرعت تبدیل می کند. در ادامه به معرفی انواع این محصول خواهیم پرداخت.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *